Mikä Eskia Oy?

Eskia Oy

Vuonna 2017 perustin Iran siivouspalvelut, tarkoituksenani työllistää vain itseni. Kalenteri on näiden vuosien aikana ollut turvoksissa erilaisista mielenkiintoisista tehtävistä ja  vuonna 2021 oli aika muuttaa hieman konseptia mutta samalla säilyttää tuttu laatu ja lähestyttävyys, johon asiakkaat ovat jo tottuneet.

Eskia Oy tuottaa siivouspalveluita kotitalouksille sekä yrityksille ja palveluihimme kuuluvat mm. kertaluonteiset kotisiivoukset ja muuttosiivoukset, pienten toimitilojen ylläpitosiivoukset ja taloyhtiöiden tilojen siivoukset.

Eskia Oy:n asiakaslupauksia ovat laatu, luotettavuus ja sujuva asiakaspalvelu. Nämä näkyvät niin jokapäiväisessä toiminnassa kuin jo ensitapaamisessa asiakkaan kanssa. Käytössämme on aina mahdollisuuksien mukaan tuoksuttomat, väriaineettomat ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Lue alta lisää arvoistamme ja kuinka ne näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme.

Eskia Oy haluaa myös vaikuttaa tärkeäksi kokemiinsa asioihin ja lahjoittaa osan liikevoitostaan Elävä Itämeri -säätiölle, Psykiatrian tutkimussäätiölle sekä osallistuu auttamalla tavaralahjoituksin lähialueen vähävaraisia. Eskia Oy sponsoroi Tuusulan Palloseuran P15-joukkuetta.


Lämpimin terveisin,

Ira Eskola

Asiakaslupaukset

Laatu

Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti kohti parempaa asiakaskokemusta tinkimättä tärkeimmästä, puhtaudesta. 

Luotettavuus

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa työtehtävät sekä hinnan ja näin vältymme yllätyksiltä. Arvostamme myös asiakkaan yksityisyyttä eikä tapoihimme kuulu näkemiemme tai kuulemiemme asioiden jakaminen ulkopuolisille.

Sujuva asiakaspalvelu

Asioiminen Eskia Oy:n kanssa on mutkatonta, välissä ei ole ulkoistettua asiakaspalvelua eikä sekavaa johtoporrasta.

Toimimme arvojemme mukaisesti


Ei harmaalle taloudelle ja korruptiolle!

Eskia Oy on sitoutunut noudattamaan lakeja, määräyksiä ja työehtosopimusta sekä verojen ja vakuutusten maksut hoituvat kuten kuuluukin.

Ei epäasialliselle kohtelulle!

Eskia Oy kohtelee muita kuten haluaa itseäänkin kohdeltavan: tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti riippumatta vastapuolen taustasta, iästä, kansalaisuudesta, uskonnosta, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tämä koskee niin työntekijöitä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin.

Kyllä hyvinvoinnille ja turvallisuudelle!

Eskia Oy haluaa tuottaa asiakkailleen hyvinvointia ja turvallisuutta puhtauden muodossa mutta tukee myös työntekijöidensä hyvinvointia maksamalla työehtosopimusta korkeampaa palkkaa, kannustamalla kouluttautumiseen sekä tarjoamalla reilut työsuhde-edut. Toiminnassamme noudatamme huolellista työturvallisuutta.

Kyllä ympäristönsuojelulle!

Eskia Oy haluaa omalta osaltaan vaikuttaa siihen, ettei meille tärkeintä, luontoa, kuormiteta turhaan. Ajoreittimme suunnitellaan välttäen turhia ajoja ja käyttämämme pesuaineet ovat ympäristömerkin saaneita, tuoksuttomia ja väriaineettomia. Siivousmenetelmät ovat nykyaikaisia eivätkä näin kuluta liiaksi esimerkiksi vettä. Näin suojelemme ympäristön lisäksi niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme.

Kyllä vastuulliselle toiminnalle!

Eskia Oy haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Vastuullisuus näkyy edellä mainittujen seikkojen lisäksi hyvän tekemisenä. Lahjoitamme osan liikevoitostamme Elävä Itämeri -säätiölle ja Psykiatrian tutkimussäätiölle, tuemme tavaralahjoituksin lähialueen vähävaraisia ja sponsoroimme nuoria paikallisia urheilijoita.