Siivouspalvelut kotiin

Puhdas koti on viihtyisä

Oma koti on ihmiselle tärkeä ja rakas paikka mutta aina ei oma aika eikä energia riitä siisteyden ylläpitämiseen. Etenkin muuton yhteydessä siivouspalvelun käyttö vapauttaa monta arvokasta tuntia käytettäväksi vaikka uuden kodin ihasteluun.

Siivouksen tarpeet vaihtelevat ja jokaisella on eri asiat, joita siisteydessä painottaa ja jotkut arvostavat suuresti tavallisten siivoustehtävien ulkopuolisia palveluita, esimerkiksi lakanoiden vaihtoa tai pyykkien ripustamista. Tästä syystä meillä ei ole mitään tiettyä siivouspakettia vaan suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä työt, joita teemme ja ne, joihin ei kannata aikaa (ja rahoja) tuhlata. Haluammehan olla avuksi juuri niissä asioissa, joista on eniten iloa. Tarjolla on siivousaikoja joustavasti myös perus arkiaikojen ulkopuolella.

Olemme avuksi esimerkiksi:

* suursiivouksissa

* kuolinpesien tyhjennyksissä ja siivouksissa

* muuttosiivouksissa

* juhlatilojen siivouksissa

* ikkunanpesuissa

jne

Ennen siivouspäivää

  • Sinun ei tarvitse siivota siivoojaa varten mutta tavaroiden asettaminen paikoilleen nopeuttaa siivousta ja siten tuo säästöä sinulle.
  • Varmista, etteivät eläimet häiritse siivoojan työtä, vaarallisten eläinten tulee olla poissa tai lukittuina. Pääsääntöisesti kuitenkin rakastamme eläimiä ja ne saavat siivouksen lomassa rapsutuksia.
  • Voit itse olla kotona tai poissa, kuinka haluat.
  • Lähtökohtaisesti kaikki siivoukseen tarvittavat välineet tulevat meiltä mutta halutessasi voimme käyttää myös sinun välineitäsi. Mitään ei kuitenkaan tarvitse valmiiksi ostaa.
  • Jos koet arkipäivät huonoiksi, aikoja on saatavilla myös illoille ja viikonlopuille

Sopimusehdot

Hinnat sisältävät alv 24%. Lauantaiveloitus 150% ja sunnuntaiveloitus 200%. Minimiveloitus 2h. Käyntimaksu 6e/ käynti lisätään. 

Toiminta-alue noin Keski-Uusimaa. Kilometrikulut 0,65e/km veloitetaan kaikista käynneistä Järvenpään ja Tuusulan ulkopuolelle.

Sovittu käynti on peruttava viimeistään 24h aiemmin tekstiviestillä/ soittamalla, muussa tapauksessa peritään 2 tunnin veloitus. Siivousta ei toteuteta jos tiloissa on sairas henkilö, käynti pyritään siirtämään tai perumaan.

Kerta-asiakkaiden laskutus heti, sopimusasiakkaat kuukauden 1. päivä. Lasku sähköpostiin  0e, paperilasku 3e. Maksuaika 14 vrk, viivästyskorko 8,5%, maksumuistutus 5e.

Hinnastoa päivitetään tarvittaessa.